
صفر تا صد کاشت ابرو
به طور سنتی، درمان ابروهای نازک یا کم پشت، با تکیه بر محصولات آرایشی برای “پر کردن” ابرو است. با این وجود چندین سال است که راه حلی دائمی برای این منظور به روی کار آمده که می تواند به صورت دائمی ابروها را پر پشت کند. این روش کاشت ابرو است. پیوند یا کاشت ابرو توسط پزشکی که تحت عنوان متخصص کاشت مو شناخته می شوند با انتقال مو از سر به ابرو انجام می شود. در ادامه با کلینیک زیبایی قوی سفید همراه باشید تا بیشتر درباره اینکه پیوند ابرو چیست؟ چگونه انجام می شود؟ مزایا و معایب آن چیست؟ هزینه آن چقدر است؟ و … بپردازیم.
کاشت ابرو چیست؟
کاشت ابرو یک روش زیبایی است که در آن رشته موهای جدید از نواحی اطراف سر یا کناره های گوش به بخش های کم پشت ابرو پیوند زده می شود. با این روش ظاهر ابروها زیباتر شده و اعتماد به نفس افراد به شدت بیشتر می شود. به دلیل اینکه در این روش بهترین دکتر کاشت ابرو، تمامی ارگان های مورد نیاز برای رشد ابروها را منتقل می کند؛ می توان به جرات گفت که نتایج به دست آمده از عمل پیوند ابرو دائمی است. البته رشد موهای کاشته شده در ابرو مانند موهای سر فرد است و بیمار پس از کاشت باید ابروهای خود را کوتاه و اصلاح کند.
مراحل کاشت ابرو
عمل پیوند ابرو کاملا شبیه به عمل کاشت مو است. موهایی که در این روش به پوست ابرو پیوند زده می شوند از موهای سر واقع در بالای گوش ها برداشته می شوند. در این روش متخصص کاشت مو نه تنها تمام موهای فرد، بلکه فولیکول های مو را نیز به پوست ابروها منتقل می کند. این امر به شما اطمینان می دهد که به محض ریختن موهای اولیه منتقل شده، موهای جدید قادر به رشد در ابروهای شما خواهند بود.
در این روش بعد از انجام بی حسی، جراح برش های کوچکی را در سایت های اهدا کننده فولیکول و همچنین در مکان های پیوند در ابرو شما ایجاد می کند. شایان ذکر است که کل مراحل پیوند ابرو حدود 2 تا 3 ساعت طول می کشد.
حتما بخوانید: مراقبت های قبل از کاشت ابرو

مراحل کاشت طبیعی ابرو به شرح زیر است:
1- طراحی ابرو
در این مرحله پزشک با توجه به نظر بیمار و همچنین فرم صورت وی اقدام به طراحی مدل مناسب برای کاشت ابرو می کند.
2- شناسایی گرافت ها
معمولا بانک موی مناسب برای پیوند ابرو، موهای ناحیه اطراف سر یا پشت گوش است. برای کاشت ابروی مردان به دلیل ضخامت موهای آنها بانک مو ناحیه پشت سر یا پوشت گوش است. اما برای کاشت ابروی زنان به دلیل نازک بودن موها بانک مو پشت گوش یا پشت گردن باشد، بهتر است.
3- برداشت گرافت ها
پس از بی حسی ناحیه، پزشک به کمک یکی از تکنیک های پیوند ابرو گرافت ها را بدون درد و خونریزی از بانک مو برداشت می کند.
4- کاشت گرافت ها
پس از برداشت گرافت ها، تیم پزشکی گرافت ها را زیر میکروسکوپ آماده کاشت می کنند و در نهایت به جراح کاشت مو داده می شوند. جراح ابروها را نیز با مواد بی حسی موضعی کاملا بی حس می کند و سپس سوراخ های بسیار کوچکی بر روی سطح ابرو ایجاد می کند و گرافت ها را درون آن قرار می دهد.
انواع روش های کاشت ابروی طبیعی
روش های پیوند ابرو مانند روش های کاشت مو متنوع هستند که هر کدام مزایا و معایب مختص خود را دارند. از جمله روش های رایج پیوند ابرو عبارتند از:
روش FUT (کاشت نواری)
روش FUT یکی از قدیمی ترین روش های کاشت ابرو است که در گذشته بیشتر از این روش استفاده می شد. دلیل اینکه امروزه از این روش برای پیوند ابرو استفاده نمی شود این است که پس از این عمل ابروها حالت طبیعی نداشته و فرمی وز پیدا می کنند. همچنین به دلیل اینکه در این روش نیاز به ایجاد برش و بخیه است دوره نقاهت آن طولانی تر از سایر روش هاست.
روش FUE
به این روش کاشت ابروی بدون جراحی یا برداشت غیر نواری هم گفته می شود که در این روش پزشک متخصص فولکیول های مو را از ناحیه پشت سر برداشته و سپس به ابروها پیوند می زند.
روش کاشت ابروی FUE به نسبت سایر روش های کم تهاجمی تر است و دوره نقاهت کوتاه تری نیز دارد. پس از انجام این نوع جراحی خبری از جای زخم و بخیه نیست و فرد به راحتی می تواند کارهای روزمره خود را از سر بگیرد.
روش SUT
امروزه از روش های SUT بیشتر از سایر روش های برای کاشت طبیعی ابروها استفاده می شود. تکنیک کاشت و برداشت در این روش به نحوی است که هیچ گونه جای زخم و یا خونریزی مشاهده نمی شود. از طرفی نتایج به دست آمده در این روش کاملا طبیعی است و ماندگاری آن نیز مادام العمر است.

مزایا و معایب این روش چیست؟
طرفداران پیوند ابرو اغلب می گویند که موهای جدید طبیعی به نظر می رسند. این گفته صحیح است زیرا ابروهای جدید از موهای خود شما هستند. این روش همچنین ممکن است نیاز به آرایش ابرو را هم محدود کند.
با این حال، همچنین عوارض جانبی و معایبی نیز در خصوص این روش گزارش شده است. برای مثال این عمل پرهزینه است همچنین می تواند چند ماه طول بکشد تا نتیجه کامل حاصل شود. سرانجام، این احتمال وجود دارد که این فولیکول های جدید و پیوند زده شده موهای جدید تولید نکنند.
مزایای کاشت ابرو چیست؟
- فرم دهی به ابروهای بدون حالت
- پرپشت شدن ابروها
- ایجاد تقارن در ابروهای نامتقارن
- داشتن ابروهای کاملا طبیعی
- یک روش ماندگار و دائمی است.
عوارض کاشت ابرو چیست؟
یکی از عوارض کاشت ابرو (در موارد بسیار نادر) این است پوست ابروهای شما، فولیکول های جدید مو که به آنجا پیوند شده را کاملا قبول نکند بنابراین شما نیاز به عمل مجدد خواهید داشت. علاوه بر این برخی خطرات مرتبط با خود جراحی نیز وجود دارد. در مورد عوارض احتمالی زیر با جراح خود صحبت کنید:
- خون ریزی بیش از حد
- آسیب عصبی
- تورم
- کبودی
- عفونت
- جای زخم
بیشتر بخوانید: پوسته پوسته شدن ابرو بعد از کاشت

بهبودی و ریکاوری بعد از عمل پیوند ابرو به چه شکل است؟
- دوره بهبودی بعد از پیوند ابرو نسبتاً سریع است.
- طی چند روز اول ممکن است متوجه شوید که نقاطی روی پوست ابروی شما وجود دارد که به مرور زمان بهبود پیدا می کند.
- ممکن است لازم باشد تا 3 هفته بعد از عمل از ورزش شدید خودداری کنید.
- در صورت مشاهده هرگونه خونریزی ، تورم یا چرک در محل، با جراح خود تماس بگیرید.
- بعد از گذشت چند هفته، مشاهده خواهید کرد که موهای پیوند شده دچار ریزش می شوند، این کاملاً طبیعی است.
- ابروهای جدید شما باید تا چند ماه آینده شروع به رشد کنند. در ضمن ممکن است لازم باشد موهای پیوند شده را به طول ابرو کوتاه کنید.
حتما بخوانید: برداشتن ابرو بعد از کاشت

کاندیدای مناسب
کاشت ابرو تقریبا برای تمامی افرادی که تمایل دارند ابروهای پرپشت و خوش فرم تری داشته باشند مناسب است. به طور کلی کاندیدای مناسب کاشت ابرو افراد زیر هستند:
- افرادی که به صورت مادرزدای ابروهای نازک و کم پشت دارند.
- افرادی به دلیل بیماری یا مصرف داروی خاصی ابروهایشان کم پشت شده است.
- افرادی که ابروهای نامتقارن و کم حالت دارند.
- بانوانی که ابروهای خود را هاشور یا تاتو کرده اند و از ظاهر غیر طبیعی آن رضایت ندارند، می توانند کاشت ابرو طبیعی انجام دهند.
- افرادی که به دلیل سوختگی یا شکستگی ابروهایشان بدم فرم شده یا دچار کچلی شده است.
بیشتر بخوانید: بهترین سن برای کاشت ابرو
چه کسانی نباید ابرو بکارند؟
قبل از پیوند ابرو، جراح یا متخصص تاریخچه پزشکی شما را بررسی خواهد کرد. در واقع او تمام مسائل و پرونده پزشکی شما را درخواست خواهد کرد. اگر شما داروی خاصی مصرف می کنید، به چیزی حساسیت دارید یا بیماری خاصی دارید باید به متخصص خود بگویید. در صورت وجود موارد زیر انجام عمل پیوند ابرو برای شما مناسب نخواهد بود:
- آلوپسی آرئاتا
- تریکوتیلومانیا
- اختلالات خونریزی
- سابقه عوارض مربوط به جراحی زیبایی
هزینه کاشت ابرو چقدر است؟
عمل پیوند ابرو روشی “غیرمتعارف” محسوب می شود و تنها جنبه زیبایی دارد. این بدان معنی است که به طور معمول تحت پوشش بیمه درمانی نیست. پیوند ابرو شبیه به سایر روش های زیبایی از جمله تزریق ژل و بوتاکس است که باید همه هزینه ها را از جیب داد. قیمت دقیق پیوند ابرو بسته به نیازهای فردی شما، ارائه دهنده و مکان زندگی شما متفاوت خواهد بود. بنابراین برای اطلاع از هزینه کاشت ابرو بهتر است به چندین مرکز معتبر مراجعه کنید و پس از جلسه مشاوره متوجه رنج قیمتی این روش زیبایی شوید.

بیشتر بخوانید: بهترین مرکز کاشت ابرو در تهران کجاست؟
کلام آخر
اگر از ظاهر ابروهای خود راضی نیستید و می خواهید راه حل دائمی تری برای پر پشت شدن و زیباتر شدن آن داشته باشید، ماندگاری کاشت ابرو طولانی تر و حتی مادام العمر است. با این وجود، نتایج پیوند ابرو ممکن است از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد. در ثانی همیشه با جراحی زیبایی خطر عوارض جانبی وجود دارد. این موضوع حتی در مورد روش ساده ای مانند پیوند ابرو نیز صادق است. (اما بسیار جزئی تر)
بنابراین تمام گزینه های روی میز را با دقت سبک و سنگین کنید و از پزشک یا متخصص کاشت موی خود مشاوره بگیرید. اگر تصمیم دارید که ابروهای خود را با روش کاشت پرپشت کنید حتما تحقیق کنید و صبور باشید.
سوالات متداول
یک استثناء در قانون بیمه درمانی در خصوص پیوند مو و ابرو وجود دارد. در صورتی که پیوند ابرو و به طور کلی کاشت مو به دلیل ریزش مو ناشی از حادثه یا یک وضعیت پزشکی اساسی، ضروری تلقی شود، بیمه بخشی از هزینه ها را به شما بر می گرداند. هرچند که این موارد کمتر متداول است. اما اگر بعد از یکبار کاشت مو بخواهید به صورت گسترده و بیشتر در بخش های دیگر بدنتان مانند سر، مو بکارید باید هزینه آن را از جیب پرداخت کنید.
بلمه چنین چیزی وجود دارد و معمولا بعضی از متخصصان کاشت مو برای راحتی بیشتر مراجعان و بیماران خود اقدام به ارائه برنامه پرداخت می کنند. برای مثال ممکن است تخفیف کاشت ابرو بدهند یا هزینه ها را قسط بندی کنند.
پروسه پیوند ابرو باید توسط جراحان پوست، متخصصان آرایشی و بهداشتی و یا جراح پلاستیک انجام شود. پزشک شما ممکن است عمل جراحی را در یک مرکز سرپایی یا اسپا پزشکی انجام دهد.