پیش به سوی درمان جوش با روش های شگفت انگیز!
درمان بیماری های پوستی مقالات سمیرا قابلی 0 نظر کاربران 6 شهریور ماه 1402

پیش به سوی درمان جوش با روش های شگفت انگیز!

جوش یا آکنه در اثر مسدود شدن فولیکول ها توسط چربی، آلودگی و سلول های مرده روی سطح پوست ایجاد می شود. در واقع روش های درمان جوش منجر به از بین بردن باکتری ها و چربی های اضافی پوست می شود. 

از جمله روش های درمان آکنه شامل تغییر در شیوه زندگی، طب مدرن، مصرف محصولات خانگی، درمان با طب سنتی، کنترل تغذیه و تکنیک های پزشکی است. انتخاب نوع روش درمانی بر اساس نوع جوش و شرایط فردی می تواند متفاوت باشد. ما در این نوشتار از کلینیک قوی سفید قصد داریم شما را با روش های از بین بردن جوش برای همیشه آشنا کنیم؛ با ما همراه باشید.

مشاوره رایگان درمان جوش و جای جوش

اگر به دنبال روش های از بین بردن جوش برای همیشه هستید؛ برای مشاوره رایگان در خصوص روش های درمان جوش روی دکمه های زیر کلیک کنید.

دلیل ایجاد جوش چیست؟

در واقع اصلی ترین دلیل ایجاد جوش بسته شدن فولیکول ها می باشد. فولیکول ها به دلایل مختلفی اعم از چربی، سلول های مرده پوست یا مشکلات کبدی و هورمونی بسته می شوند. شایع ترین دلیل بسته شدن این فولیکول ها افزایش بیش از حد سبوم (چربی طبیعی پوست) است که به صورت جوش نمایان می شود. اما عوامل دیگری هم می توانند باعث بروز انواع جوش شوند که عبارتند از:

  • استفاده از لوازم آرایشی و بهداشتی نامرغوب؛
  • استفاده از برخی داروهای هورمونی و اعصاب و روان هم می توانند باعث ایجاد جوش شوند.
  • وجود برخی بیماری ها می تواند دلیل ایجاد جوش در صورت، کمر، سینه و بازوها باشد. 
  • استعمال دخانیات؛
  • مصرف رژیم غذایی ناسالم و سرشار از چربی و شیرینی؛
  • آلودگی های محیطی؛
  • عوامل ژنتیکی؛
  • تغییرات هورمونی در سنین نوجوانی؛
  • مشکلات هورمونی؛
  • استرس بیش از حد؛
  • عدم رعایت بهداشت و شستشوی صحیح پوست صورت؛
  • بیماری های داخلی مانند تیروئید، کبد چرب، استرس و …؛
عکس قبل و بعد از درمان جوش های التهابی در کلینک قوی سفید
تصاویر قبل و بعد از درمان جوش صورت در کلینیک زیبایی قوی سفید
عکس قبل و بعد درمان جوش صورت در کلینیک زیبایی قوی سفید

پکیج درمان جوش کلینیک قو (جدیدترین و موثرترین روش درمان جوش)

پکیج درمان جوش کلینیک قو یکی از جدیدترین روش های درمان جوش است. در این روش کار با مواد برند درمانی مانند برند Sothys و Mariagaland فرانسه و با دستگاه های غیرتهاجمی است که انتخاب روش درمان در این پکیج با توجه به مشکل پوستی و ژنتیک پوست مراجعه کننده متغیر می باشد.

در این ویدئو می توانید بخشی از خدمات کلینیک قوی سفید را مشاهده نمایید.

این روش درمانی اصولا بین 5 تا 8 جلسه به فاصله هفته ای یکبار انجام می شود؛ که بیشترین نتیجه درمانی را به همراه دارد و چون با برند درمانی این پکیج انجام می شود، این مشکل برگشت پذیر نمی باشد. بنابراین این روش را می توان بهترین روش درمان جوش و البته قطعی ترین روش درمانی جوش دانست.

یکی از دلایل شایع به وجود آمدن جوش دهیدراته شدن پوست (کم آبی پوست) است که وقتی از سطح تا عمق پوست دهیدراته می شود و سطح پوست رطوبتی ندارد، ترشح سبوم یا غدد چربی بالا می رود تا سطح پوست را مرطوب نگه دارد و پوست دچار کشیدگی، اگزما و چین و چروک نشود؛ ترشح این چربی باعث ایجاد جوش یا منافذ می شود.

برای جلوگیری از کم آبی پوست توصیه می شود که در طول روز 2 الی 8 لیوان آب بنوشید و از سرم و فلوئید آبرسان در کنار هم از هر کدام 2 بار صبح و شب استفاده کنید.

افرادی که پوست چرب دارند به هیچ عنوان نباید از کرم استفاده کنند؛ چون کرم باعث ایجاد جوش و ترشح چربی می شود. این افراد باید به جای کرم از فلوئید استفاده کنند تا ترشح چربی تحریک نشود.

5 قدمی که در این پکیج درمانی بهترین دکتر جوش برای درمان قطعی جوش انجام می شود عبارتند از:

  1. شناخت نوع جوش ها؛
  2. کنترل تغذیه؛
  3. طب مدرن و معرفی محصول؛
  4. درمان با طب سنتی؛
  5. برنامه درمانی کلینیکی 1 تا 2 ماهه؛

🎯 پکیج درمان جوش توسط پزشک متخصص با تخفیف و شرایط ویژه! (فرصت محدود)

معرفی انواع جوش

انواع جوش در دو دسته التهابی و غیرالتهابی تقسیم می شوند که جوش های سرسیاه و سرسفید در دسته جوش های غیرالتهابی هستند که درمان این نوع جوش ها به نسبت جوش های التهابی آسان تر است و حتی با روش های خانگی از بین بردن جوش برای همیشه امکان پذیر است. اما سایر جوش ها مانند کیست، ندول، پاپول و پاسچول جزء آکنه های التهابی است که درمان آنها دشوارتر است و ادعاهایی مثل درمان جوش در پنج دقیقه و …. درباره این جوش ها حکم نمی کند.

درمان جوش صورت فوری (روش های قدیمی و خانگی)

از جمله روش های درمان جوش صورت فوری که به عنوان قاتل جوش صورت شناخته می شوند عبارتند از دارو درمانی، مصرف آنتی بیوتیک خوراکی یا موضعی و درمان آکنه با تکنیک های پزشکی که در ادامه به طور مفصل درباره تک تک این روش ها صحبت خواهیم کرد. اما باید بدانید که یکی از جدیدترین و موثرترین روش های سریع درمان جوش پکیج درمانی جوش کلینیک قوی سفید که در قسمت قبلی به طور مفصل به توضیح آن پرداخته ایم.

بیشتر بخوانید: درمان سه سوته جوش صورت

دارو برای درمان جوش صورت 

یکی از رایج ترین شیوه های رفع جوش صورت در میان پزشکان تجویز دارو است. در اکثر مواقع پزشکان انواع آنتی بیوتیک ها را برای درمان آکنه انتخاب می کنند اما در برخی موارد برای درمان جوش های هورمونی از داروهای هورمونی یا راکوتان استفاده می شود که در ادامه به معرفی آنها خواهیم پرداخت.

لازم به ذکر است که استفاده از داروهای خوراکی و موضعی، درمان موقتی هستند و برگشت پذیرند؛ برای درمان قطعی جوش باید مشکل را از بخش تحتانی لایه پوستی ریشه کن کرد.

درمان آکنه با آنتی بیوتیک

پزشک ممکن است آنتی بیوتیک را به صورت موضعی یا خوراکی برای درمان آکنه تجویز کند.

آنتی بیوتیک موضعی

از این نوع آنتی بیوتیک ها برای از بین بردن باکتری های اضافی پوست و همچنین درمان قرمزی و التهاب پوست استفاده می شود. 

آنتی بیوتیک خوراکی (قرص درمان جوش)

در صورتی که جوش ها شدید باشند برای از بین بردن آن ممکن است پزشک قرص درمان جوش که شامل آنتی بیوتیک های خوراکی می باشد را تجویز کند. از جمله موثرترین آنتی بیوتیک های خوراکی برای از بین بردن جوش عبارتند از:

  • قرص آزیترومایسین ۲۵۰ 
  • داکسی سایکلین 
  • آموکسی سیلین 

درمان جوش هورمونی با دارو

اسپیرونولاکتون نوعی داروی ضد آندروژن خوراکی است که برای درمان جوش هورمونی در خانم ها تجویز می شود. این دارو همچنین برای درمان آکنه کیستیک، درمان جوش های چرکی و دردناک و  درمان جوش های سر سیاه هم موثر است.

درمان جوش صورت با راکوتان

آکوتان، راکوتان و ایزوترتینوئین همگی از مشتقات ویتامین آ هستند و در واقع یک نوع دارو هستند. این دارو در اکثر مواقع برای افرادی تجویز می شود که به سایر داروها پاسخ نداده اند و آکنه های متوسط تا شدید دارند. 

از جمله عوارض جانبی این گروه داروها برای رفع جوش عبارتند از:

  • بیماری التهابی روده
  • افسردگی

توجه: به هیچ عنوان مصرف سرخود راکوتان و داروهای مشابه برای درمان آکنه توصیه نمی شود. 

نمونه درمان پکیج درمانی جوش های صورت
نتیجه درمان جوش صورت در کلینیک قوی سفید

درمان آکنه با تکنیک های پزشکی

انواع جوش ها 6 نوع هستند؛ در واقع زمانی می توان بهترین روش های درمان انواع جوش را عملی کرد که در مرحله ابتدایی نوع جوش ها به خوبی تشخیص داده شوند. به طور مثال جوش های سرسفید کمدون بسته، جوش های سرسیاه، جوش های پاپول، جوش های پاسچول، جوش های نودول، کیست و …

درمان هر مدل از انواع آکنه بسیار متفاوت است ولی برند موادی که در پکیج درمانی جوش استفاده می شود ثابت است چون برای از بین بردن جوش برای همیشه و کنترل چربی باید از یک برند درمانی (Treatment) استفاده شود؛ نه از برند مراقبتی. مواد مراقبتی فقط اجازه ی به وجود آمدن جوش های جدید را نمی دهند و کمکی به از بین رفتن جوش های قدیمی و درمان نمی کنند.

علم پزشکی امروزه روش های بسیار زیادی برای از بین بردن جوش برای همیشه ارائه داده است که از جمله بهترین روش های درمان آکنه با تکنیک های پزشکی عبارتند از:

میکرونیدلینگ

در این روش از یک غلطک با سوزن های بسیار نازک استفاده می شود و با تحریک کلاژن سازی پوست منجر به درمان آکنه و تاثیرات آن می شود. البته میکرونیدلینگ صورت علاوه بر درمان آکنه می تواند باعث جوانسازی و صاف تر شدن پوست صورت نیز بشود. 

میکرونیدلینگ برای درمان جای جوش صورت حدود 10 الی 20 دقیقه طول می کشد.  

تخلیه جوش

در این روش، پزشک با ابزارهای مخصوصی کیست های پوست و جوش های چرکی را تخلیه می کند تا درد و عفونت ناشی از آن کاهش پیدا کند. تخلیه جوش یک روش موثر برای درمان جوش های زیر پوستی است. 

درمان جای جوش با لیزر

یکی دیگر از روش های درمان آکنه و جای جوش لیزر درمانی است. این روش منجر به کاهش میزان باکتری های اضافی روی پوست و در نهایت رفع جوش می شود. 

لیزر گرما را به کلاژن های تحتانی پوست منتقل می کند و باعث تسریع روند رشد کلاژن های جدید و سالم می شود. از جمله روش های درمان جای جوش با لیزر عبارتند از:

  • لیزر تخریبی (ablative)
  • لیزر غیر تخریبی (non ablative)

پزشک با بررسی شرایط پوست شما یکی از انواع لیزرها را انتخاب می کند. 

لایه برداری شیمیایی

یکی دیگر از روش های از بین بردن جوش، لایه برداری شیمیایی پوست است. در این روش پزشک از مواد شیمیایی مخصوصی به منظور از بین بردن لایه سطحی و قدیمی پوست استفاده می کند؛ با این کار لایه پوستی جدیدی رشد می کند که می تواند تاثیر چشمگیری در از بین رفتن جای جوش و جوش داشته باشد.

میکرودرم ابریژن

میکرودرم ابریژن یکی از روش های جوانسازی پوست است که از آن برای درمان ملاسما، جای جوش، از بین بردن چین و چروک، لکه های پوستی و … استفاده می شود. 

البته میکرودرم ابریژن تنها برای رفع جوش های خفیف موثر است و این روش نمی تواند جوش های ملتهب را از بین ببرد.

میکرودرم ابریژن

درمان خانگی جوش صورت

با چند نوع داروی گیاهی و خانگی هم می توان جوش های خفیف و جزئی را از بین برد. این روش ها عبارتند از:

درمان خانگی جوش صورت با آلوئه ورا

به دلیل اینکه آلوئه ورا حاوی سالیسیک اسید و گوگرد طبیعی برای درمان جوش های التهابی می تواند بسیار موثر باشد. برای رفع جوش های صورت به این روش نیاز است که ژل داخل گیاه آلوئه ورا خارج کنید و آن ژل را به صورت مستقیم به صورت خود بزنید و پس از یک ساعت صورت خود را با آب ولرم بشوییید. شما در استفاده از آلوئه ورا هیچ محدودیتی ندارید و می توانید روزانه از آن استفاده کنید.

از بین بردن جوش صورت با آبلیمو

آبلیمو برای رفع جوش های ریز و سطحی پوست می تواند موثر باشد. یک تکه پنبه را به آبلیمو آغشته کنید و قبل از خواب روی پوست خود بمالید و اجازه دهید تا صبح روی صورت شما باقی بماند و صبح هنگام صورت خود را با آب ولرم بشویید.

درمان خانگی جوش صورت با روغن زیتون

به دلیل اینکه روغن زیتون خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدالتهابی دارد برای درمان جوش می تواند موثر باشد. زمانی که پوستتان نسبتا مرطوب است دو قطره روغن زیتون به صورت خود بزنید و سپس یک پارچه تمیز گرم و مرطوب را روی صورت خود قرار دهید و چند دقیقه در همین حالت باقی بمانید، سپس صورت خود را با آب ولرم بشویید.

🎯 پکیج درمان جوش توسط پزشک متخصص با تخفیف و شرایط ویژه! (فرصت محدود)

سوالات متداول

آیا رژیم غذایی ما تاثیری در ایجاد جوش دارد؟

به طور کلی خیر. در اکثر مواقع علت اصلی ایجاد آکنه ها تغییرات هورمونی می باشد. اما برخی شواهد نشان می دهد که مصرف بیش از حد گروهی از مواد غذایی مانند لبنیات و مواد غذایی سرشار از چربی و شیرینی احتمال ابتلا به ایجاد آکنه را افزایش می دهد.

آیا در صورت وجود جوش صورت نباید آرایش کنیم؟

در صورتی که تا درمان کامل جوش ها از لوازم آرایشی استفاده نکنید بهتر است، اما اگر تمایل به آرایش کردن دارید بهتر است از لوازم آرایشی با برند معتبر با برچسب غیرکومدوژنیک استفاده کنید.

چرا جوش صورت اکثرا در نوجوانان دیده می شود؟

علت اصلی ایجاد جوش تغییرات هورمونی به ویژه هورمون مردانه تستوسترون است. زمانی که نوجوانان به سن بلوغ می رسند، مقدار ترشح این هورمون افزایش پیدا می کند و منجر به ایجاد جوش و آکنه در صورت آنها می شود.

این پست برایتان چقدر مفید بود؟

بر روی ستاره ها کلیک کنید

میانگین امتیازات / 5. تعداد امتیازات

تاکنون امیازی ثبت نشده است شما اولین امتیاز را ثبت کنید

نظر بدهید
لطفا تمامی موارد خواسته شده را وارد نمایید.

ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

وارد کردن موارد ضروری الزامیست.